Uncategorized

Verhuizing

“Life is like a box of chocolates, you never know what you’re gonna get.” waren de woorden van Forrest Gump in de gelijknamige film uit 1994. Symbolisch voor het leven, maar ook voor ondernemerschap, want alweer meer dan 2 jaar geleden maakte ik de keus om mijn bedrijf te starten vanuit de Ondernemersfabriek Drenthe aan de Havenkade te Assen. Een prima springplank met een geweldige groep collega ondernemers, een uitstekend netwerk, partners en kennis experts, waar ik nog regelmatig zal terugkomen.
Toen, eind 2015, wist ik nog niet wat deze volgende stap zou brengen, een ander kantoor, welke samenwerkingen, meerdere Bv’s, welke klanten en waar ik exact zou staan eind 2017? Ben je dan zonder plan gestart hoor ik je denken…Nee zeker niet, maar de huidige markt laat zich niet sturen, deze is disrupftief, maar wel maakbaar en dat is precies waar je als ondernemer voor moet gaan, het creëren van marktkansen. En dan nog weet je niet, wat het je precies zal gaan brengen, maar in kansen denken en niet exact weten wat er komt, dat is nou precies de kick van het ondernemerschap.
Zo ook 2018 een nieuwe start aan de industrieweg 22 in Assen.
Een eigen kantoorruimte met nieuwe projecten, nog een B.V.?, nog een nieuwe samenwerking? Er liggen legio kansen,
maar “you never know what you’re gonna get…” Wat ik wel zeker weet is dat er aan ideeën, innovaties, concepten en inspiratie geen gebrek is en dat is een zekerheid waar ik prima mee kan leven en ondernemen.