Over ons

Ideas4you is een ideeënbureau met een écht andere kijk. Vanuit ons kantoor in Assen willen we ondernemers en organisaties inspireren met onze denkwijze die een leidraad biedt voor hen die niet alleen anders willen denken, maar vooral open staan om het anders te gaan doen. Dit doen we met behulp van onze ‘boxen’, 7 v’s en creatieve, vernieuwende productconcepten.

ideeënbureau Ideas4youIs the sky the limit? Zeker niet! De grens ligt altijd verder dan je denkt. Daar gelooft eigenaar Willem-Jan Bakker heilig in. Iets kan altijd anders, beter of meer onderscheidend. Onze missie? Door middel van onze ideeën je met andere ogen naar je onderneming laten kijken en zo jouw omzet verhogen. Samen met jou creëren we deze nieuwe ideeën, oftewel concepten. Concepten die we vervolgens vertalen naar tastbare producten of diensten.

Verfrissend, realistisch en praktisch
Ideas4you staat voor een verfrissende, realistische en praktische aanpak. Een aanpak die past bij de markt en je organisatie en waar je morgen al mee aan de slag kunt. Een aanpak die werkt! Hoe we dit doen? Dat kan op allerlei manieren. We kunnen dit proces binnen de organisatie en met je eigen mensen tot stand brengen en begeleiden, maar we kunnen ook zelf aan de slag gaan en een concreet concept leveren. Die keuze is aan jou.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Of heb je vragen? Neem gerust contact op!