Diensten

Met mijn eindeloze inspiratie en creativiteit bekijk ik de wereld om mij heen en weet ik dat het anders kan. Luchtfietserij? Is de sky the limit? Nee dat zeker niet. Maar de grens ligt altijd verder dan je denkt. Door zaken eens van een andere kant te bekijken, door concepten en technieken uit andere sectoren toe te passen, door een proces van associërend denken aan te wakkeren. Samen met jou creëer ik nieuwe ideeën, concepten die we vertalen naar tastbare producten of diensten. Een verfrissende, realistische en praktische aanpak die past bij de markt, bij de organisatie en waar je morgen al mee aan de slag kunt. Ik begeleid een proces binnen jouw organisatie om dit met je eigen mensen tot stand te brengen, of ik kom zelf met een concreet concept en een aanpak die werkt.”

Creatief advies :

  • Voor professionals.
  • Matchmaking voor Business,  Events, Sport en Sponsoring
 
 

“Consumenten zijn grilliger en impulsiever dan ooit en zullen eerst in Verleiding gebracht moeten worden voordat men over de P’s kan gaan nadenken. Achteraf kent elk product zijn P’s. Maar eerst komen de V’s. Samen met jou kijk ik graag via mijn 7 V’s naar jouw organisatie, klant, product of dienst en weet ik zeker dat er iets moois ontstaat.

Ik wil ondernemers en organisaties inspireren met een denkwijze die anders is en een leidraad biedt voor hen die niet alleen anders willen denken, maar die ook open staan om het echt anders te gaan doen.”