BoosterMe

Als vader van twee prachtige dochters kwam ook bij ons, na de fase wipstoel en fruithapje, de alom bekende Tripp Trapp stoel in huis…
Een prachtig product waar we nu al bijna 10 jaar plezier van hebben. De stoel groeit nog steeds mee in ons gezin.

In onze leefkeuken met een verhoogd eettafel-deel, waar we gezellig samen eten en koken, was de Tripp Trapp stoel in eerste instantie te laag om de meiden op gelijke hoogte aan tafel te kunnen schuiven. Dit bracht mij op het idee om een verhoger te maken waarin we de Tripp Trapp stoel konden fixeren met behoud van het gemak en de veiligheid van deze prachtige kinderstoel. 

In praktijk betekent dit dat de stoel met de BoosterMe veel in onze keuken staat, zodat de meiden ook tijdens het koken, bakken en knutselen de gezelligheid van onze leefkeuken ervaren, zittend naast hun ouders op een barkruk.

Wat wij hebben ontwikkeld, is een verhoger waarmee de Tripp Trapp stoel makkelijk op hoogte gebracht kan worden, maar ook net zo makkelijk er weer uit geklikt kan worden, zodat deze nog steeds aan de standaard eetkamertafel kan worden gebruikt.

Willem-Jan

Samen genieten aan jullie bartafel of kookeiland.  
Hoe handig en gezellig zou het zijn als de kinderen lekker kunnen kleuren aan jullie bartafel of kookeiland, terwijl jij eten staat te bereiden? Wij willen graag deze ervaring met jullie delen. Met de BoosterMe verhoog je namelijk eenvoudig de Tripp Trapp. Zo is het niveauverschil met je bar of kookeiland in een mum van tijd verdwenen.